Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτες εικόνες στην Πάτρα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Πάτρα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κακοκαιρία που χτυπά τη Δυτική Ελλάδα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα ακόμη και στις μεγάλες πόλεις της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από την Πάτρα με τη θάλασσα να έχει βγει κυριολεκτικά στη στεριά και να έχει πλημμύρισε δρόμους που έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών είναι υπεύθυνοι για τον μεγάλο όγκο νερού που έχει καλύψει δρόμους μέσα στην πόλη.

Στην περιοχή από την πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της έχει βυθιστεί κάτω από το νερό ή τα φερτά υλικά που «έβγαλε» το κύμα.

Πολλά τα προβλήματα και στα κτήρια καθώς το νερό έχει μπει σε σπίτια και καταστήματα προκαλώντας μεγάλες ζημιές στους ιδιοκτήτες. Α

Από νωρίς τα συνεργεία του Δήμου προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ανοίγοντας αυλάκια ώστε να απομακρυνθεί το νερό που έχει συγκεντρωθεί.

 

Προβλήματα και στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Νοτίου Πάρκου της Πάτρας αλλά και στην Παλια Εθνική στον Κόκκινο Μύλο και στην Παραλία έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Λόγω των δυνατών ανέμων η θάλασσα βρήκε στη στεριά και ο δρόμος πλημμύρισε, όπως συνέβη στην παραλιακη του Ρίου, στην Παραλιακή της Πάτρας  στη Μαρίνα και στην Πλαζ αλλά και στο Ρίο και τα Αραχωβίτικα.

 

Μεσολόγγι: Στους δρόμους οι βάρκες

Ανάλογη εικόνα και λίγα χιλιόμετρα βορειότερα, στο Μεσολόγγι, όπου οι ισχυροί άνεμοι έβγαλαν τις βάρκες στον δρόμο. Πολλές βάρκες έχουν καταστραφεί από τους ισχυρούς ανέμους ανέμων. Η παραλία της Τουρλίδας έχει χαθεί με την θάλασσα να έχει καλύψει τον δρόμο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ