Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα αποκάλυψη για τη Μαλένα: Ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν οι γιατροί

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαλένα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία νέα, συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων και του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά.

Αυτή την φορά, ο γνωστός δημοσιογράφος, που ασχολήθηκε απο την πρώτη στιγμή με την πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έδωσε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία “φωτιά” για τον θάνατο της Μαλένας, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου που έφυγε από τη ζωή μετά την Ίριδα, σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Όπως ανέφερε στο Mega και την εκπομπή “Live News”, η μικρή Μαλένα ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν στο δωμάτιό της οι γιατροί της ΜΕΘ.

μαλένα

Τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαφωτιστικά είναι τα όσα κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου: “Η γιατρός κοιτούσε την Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: “Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;”. Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης, με ρωτούσαν τα κιλά της και έφερναν το ένα οξύμετρό πίσω από το άλλο, γιατί δε λειτουργούσαν. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ”.

Όσα είπε στην κατάθεσή της η 33χρονη ουσιαστικά καταρρίπτουν και τον άλλο της ισχυρισμό, ότι οι εκδορές που έγιναν στο πρόσωπο της Μαλένας – και διαπιστώθηκαν προθανάτιες – έγιναν από τους γιατρούς που έσπευσαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ