Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που «καίει» τον κρεοπώλη λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 16η μέρα αγνοείται ο Μπάμπης Κούτσικος με τις Αρχές να έχουν συλλάβει τον κρεοπώλη, ο οποίος θεωρείται ο δολοφόνος του αγνοούμενου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής 19/1 ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ζήτημα της εξαφάνισης του 31χρονου και έφερε στο φως αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας ενώ μίνι μάρκετ, φαίνεται ξεκάθαρα ο 50χρονος κρεοπώλης να μπαίνει στο κατάστημα λίγη ώρα μετά αφότου έχουν χαθεί τα ίχνη του Μπάμπη, περίπου 10 παρά και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Ο κρεοπώλης είναι φανερά ανήσυχος, βιαστικός και κοιτούσε προς το αυτοκίνητό του ενώ στην προσπάθειά του να φύγει γρήγορα πέταξε τα χρήματα στον πάγκο.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε όπως λένε ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του πωλητή.

 

Δείτε το βίντεο στο newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ