Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μακελειό στη Γλυφάδα: Τρεις εργαζόμενοι νεκροί από την επίθεση – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η κατάσταση στη Γλυφάδα, με δράστη να μπαίνει μέσα σε ναυτιλιακή ταμπουρωμένος και να πυροβολεί προς του υπαλλήλους.

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ οι οποίοι έσπευσαν απευθείας, ενώ μέσα στη ναυτιλιακή μπήκαν οι άνδρες της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία βρέθηκαν τέσσερις νεκροί.

H αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα, είναι τα θύματα του δράστη που εισέβαλε στα κτήρια της εταιρείας, «έσπειρε» τον θάνατο και αυτοκτόνησε ύστερα από λίγη ώρα.




Οι αναφορές κάνουν λόγο για 70χρονο πρώην εργαζόμενο με καταγωγή από την Αίγυπτο που έχει απολυθεί και πυροβόλησε εναντίον εργαζομένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της ναυτιλιακής  στη διασταύρωση της πλατείας Φλέμινγκ με την οδό Αρτεμισίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στο ισόγειο της εταιρείας, και εν συνεχεία ανέβηκε στους άλλους ορόφους. Το πιο πιθανόν είναι να μπήκε από το υπόγειο πάρκινγκ.

Η ΕΚΑΜ έχει απεγκλωβίσει δύο γυναίκες.




Σε ποιον ανήκει η ναυτιλιακή εταιρεία

Στην European Product Carriers έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, το μακελειό στη Γλυφάδα, με απολυμένο εργαζόμενο να σκοτώνει 3 άτομα πριν αυτοκτονήσει.

Η European Product Carriers έχει στόλο 19 δεξαμενοπλοίων (έξι εκ των οποίων είναι υπό ελληνική σημαία) και ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση, που είναι και μεγαλομέτοχος με 63,8% στην ΕΛΙΝΟΪΛ.

Στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρείας απασχολείται προσωπικό 45 ατόμων, ενώ στους 350 ανέρχονται οι μισθοδοτούμενοι ναυτικοί.

O Σπύρος Καρνέσης είναι βασικός μέτοχος με ποσοστό 63,8% στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενεργειακή εταιρεία Ελινόιλ, η τρέχουσα αγοραία αξία της οποίας είναι στα 50,7 εκατ. ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ