Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία: Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες – Πρόγνωση Μαρουσάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κακοκαιρία εξπρές χτυπάει τη χώρα, με όλα τα βλέμματα να είναι στη Θεσσαλία, και τους κάτοικους να προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

Η ΕΜΥ επικαιροποιεί ανά τακτά διαστήματα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ενώ ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκη αναφέρθηκε στις περιοχές που ενδέχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας να καταγραφούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, το κύμα κακοκαιρίας που θα απασχολήσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες, είναι συνηθισμένο για την Ελλάδα, θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες. Τις επόμενες ώρες η μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να στραφεί σε περιοχές της ανατολικής και νότιας Θεσσαλίας, στη βόρεια Εύβοια, τις Σποράδες και νότια τμήματα της Χαλκιδικής. Εκεί αναμένεται μεγάλος όγκος νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν αποκλείεται να καταγραφούν και κάποια μικρο-πλημμυρικά επεισόδια, τα οποία βεβαίως δεν θα έχουν σχέση με τα όσα άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Προς τις πρωινές ώρες αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα μετακινηθεί πιο ανατολικά για να επηρεάσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ