Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 30 σεσημασμένοι στο στόχαστρο – «Κλειδί» το DNA που βρέθηκε

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά Νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντίστροφη μέτρηση για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δολοφόνων στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς η Αστυνομία θεωρεί ότι βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ο 32χρονος πιλότος έδωσε πολλά στοιχεία για τον έναν εκ των τριών δραστών καθώς ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιέγραψε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του δράστη της δολοφονίας και αυτά τα στοιχεία αποτελούν οδηγό για τους αστυνομικούς.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε πως όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

30 σεσημασμένοι στο «στόχαστρο»

Η λίστα των υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνεται σε 30 σεσημασμένους κακοποιούς που σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 12 παρόμοιες υποθέσεις εισβολής σε σπίτια σε περιοχές των Βορείων προαστίων. «Κλειδί» χαρακτηρίζεται το DNA καθώς στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ γίνεται έρευνα γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας. Η αστυνομία έχει «ποντάρει» σε αυτά για την ταυτοποίηση με σεσημασμένους βαρυποινίτες που είναι καταγεγραμμένοι στη βάση δεδομένων της Ασφάλειας.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ