Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένας νεκρός από τη φωτιά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Δημοσιεύτηκε

στις

Παπανικολάου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της πόλης.

Η φωτιά φέρεται να έχει ξεσπάσει στο πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στη μονάδα covid.

Πριν από λίγο, ένα απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο, όπου ξέσπασε η φωτιά.

Για την ώρα η ταυτότητα του νεκρού από τη φωτιά, ο οποίος εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, παραμένει άγνωστη.

«Ασθενής που νοσηλεύεται με κορονοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά», είπε μιλώντας στο Open ο Διαμαντής Χλώρος, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο συγκεκριμένο νοσηλευόμενος προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο και πιθανότατα αυτή είναι η αιτία που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει επτά οχήματα με 21 άτομα, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς υπάρχουν φόβοι και για εγκλωβισμένους εντός του νοσοκομείου.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας γιατρός και μία ειδικευόμενη έχουν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, ενώ στον διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο, πέντε ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, έχει ήδη μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Τέσσερις ακόμη ασθενείς υπέστησα εγκαύματα από τη φωτιά. Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ