Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Σε κώμα ο 31χρονος αστυνομικός

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα, καθώς έχει πέσει σε κώμα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη” όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, Παρασκευή (08/12), το πρωί, έγινε το δεύτερο χειρουργείο – καθαρισμός και έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.




Ο 31χρονος αστυνομικός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στην 535 διμοιρία. Είναι παντρεμένος, δίχως παιδιά, και η γυναίκα του μεταβαίνει στην Αθήνα από την Κω.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός που έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.




Εισαγγελική παρέμβαση

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα όσα έλαβαν χώρα χθες στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό.

Η κυρία Αδειλίνη με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ζητάει να εποπτεύει η Εισαγγελία την Προανάκριση για διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες  κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών των επεισοδίων στου Ρέντη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ