Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά για τις πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε

στις

Βαρυμπόμπη φωτιά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου νωρίτερα μετέβη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Άνω Βαρυμπόμπη του δήμου Αχαρνών, στην Αττική. Οι φλόγες έφτασαν στην πλατεία της Βαρυμπόμπης και κάηκαν σπίτια. Η περιοχή εκκενώθηκε, ενώ ακολούθησε παρόμοια εντολή εκκένωσης και για τους Θρακομακεδόνες.

Στις 19.00 έγινε γνωστό ότι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό, ενώ επίσης πέρασε ο κίνδυνος και για τους αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά. Επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο, όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και κατάφεραν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, από τις 14 αναφορές για εγκλωβισμούς παραμένουν ακόμη τρεις σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ