Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφτασε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου – Πανδαιμόνιο και οργή από τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε

στις

Πισπιρίγκου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πανδαιμόνιο επικράτησε κατά την μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης Τζωρτζίνα, δέχθηκε προπηλακισμούς και βρισιές κατά την είσοδό της στο κτίριο που έγινε υπό ισχυρότατη αστυνομική παρουσία.

Η Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Στην Ευελπίδων υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία και δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ για να καλύψουν την απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνοδευόταν από τους δύο δικηγόρους της, κ. Ζάρδα και κ. Παπαδόπουλο.

Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στο σημείο αποδοκίμασε έντονα τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, ενώ η Αστυνομία κινήθηκε ακόμα και κατά των τηλεοπτικών συνεργείων που ήθελαν να καταγράψουν την εικόνα της 33χρονης, την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή.

 

Η 33χρονη κρατείται στη ΓΑΔΑ από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, μετά το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν σε βάρος της οι δικαστικές αρχές για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να αρνηθεί την ανθρωποκτονία από πρόθεση και ότι εκείνη χορήγησε την κεταμίνη, ρίχνοντας τις ευθύνες στους γιατρούς.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε την Κυριακή στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου, βάζοντας στο «κάδρο» τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, «όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι». Από την πλευρά του ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών αναφέρει με νόημα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, «δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ