Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Blue Horizon: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη – Τι έδειξε η νεκροψία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος του άτυχου Αντώνη Καργιώτη, τον οποίο έριξαν στο νερό μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά

«Πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής». Αυτή είναι η ιατροδικαστική γνωμάτευση στη σορό του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα νερά του λιμανιού του Πειραιά, αφότου τον είχαν πετάξει εκεί μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή, Σωκράτη Τσαντίρη, ο οποίος ήταν ο ένας εκ των δυο που πραγματοποίησε την νεκροψία (ο άλλος ήταν ο Σωτήρης Μπογιόκας).

Ο κύριος Τσαντίρης επιβεβαίωσε τα ευρήματα ενώ τόνισε πως το χτύπημα προκλήθηκε αφότου ο άτυχος 36χρονος βρέθηκε στο νερό.

Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Καργιώτης δεν γνώριζε κολύμπι, σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ωστόσο εκ των πραγμάτων,δεν θα μπορούσε να παλέψει για τη ζωή του με τις μηχανές του πλοίου στο φουλ και μάλιστα ελάχιστη απόσταση μακριά του.

Blue Horizon: Νέο σκληρό βίντεο από την τραγωδία στον Πειραιά – Ο Αντώνης πνίγεται, το πλοίο φεύγει

Νέο σκληρό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα και δείχνει το πλοίο Blue Horizon στον Πειραιά να φεύγει από το λιμάνι ενώ ο 36χρονος Αντώνης πνίγεται στη θάλασσα.

Το σκληρό αυτό βίντεο αναρτήθηκε στο Tik Tok και πιθανότατα το έχει τραβήξει επιβάτης άλλου πλοίου. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που το Blue Horizon έχει αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά και ο άτυχος Αντώνης βρίσκεται στο νερό μετά τον διαπληκτισμό που φέρεται να είχε με μέλη του πληρώματος, τα οποία φέρεται να τον έσπρωξαν.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές αυτοπτών μαρτύρων. Από αυτές τις φωνές φαίνεται ο 36χρονος Αντώνης να παλεύει αρχικά για τη ζωή του, να παλεύει να κολυμπήσει, όμως λίγο αργότερα οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και χάνει τις αισθήσεις του.

«Σώστε τον άνθρωπο», ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα. Η τραγωδία με τον νεκρό Αντώνη συνέβη στις 21:50. Το πρώτο βίντεο που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι μέλη του πληρώματος του πλοίου σπρώχνουν τον άνδρα για να μην επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon. Αργότερα συλλαμβάνονται τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ