Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο περιστατικό: Μεθυσμένοι έφτασαν οι διαιτητές της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξαφνικό πρόβλημα έχει προκύψει στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι Πολωνοί διαιτητές φέρονται να έφτασαν μεθυσμένοι χθες (08.04) το βράδυ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης έφτασαν μεθυσμένοι στην Ελλάδα, προκαλώντας πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.

Ο διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί Ράντοσλαβα Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ, καθώς και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίζονται να έφτασαν μεθυσμένοι στο “Ελ. Βενιζέλος”, έχοντας μάλιστα προκαλέσει επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στο αεροδρόμιο. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ φέρονται να παρακολούθησαν άναυδοι το συγκεκριμένο περιστατικό στο αεροδρόμιο.

Η διαιτητική τετράδα παρουσιάζεται να είχε συζήτηση για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας απίστευτα πράγματα, ενώ φέρεται να κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο!

Από τότε, η τύχη των διαιτητών αγνοείται και υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για την διεξαγωγή του ΑΕΚ – Άρης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος τις 18:00.

Όλα όμως δείχνουν πως η ΕΠΟ θα προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, βάζοντας Έλληνες διαιτητές στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ