Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Δολοφόνησε με μαχαίρι την 28χρονη σύντροφό του έξω από την Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους και περίπου 100 μέτρα πιο κάτω δέχθηκε την επίθεση από τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το φονικό, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται σχετικά:

«Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».




«Δεν την αφήνεις να φύγει από το Α.Τ.»

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το καρτέρι θανάτου στους Αγίους Αναργύρους όπου 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

ΕΔΕ έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παραλείψεις από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αναργύρων. Σύμφωνα με το OPEN, η κοπέλα την ώρα που έφυγε από το τμήμα κάλεσε το 100 φωνάζοντας και εκείνη την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε για τα βράδια ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.




Μπαλάσκας: Ευθύνες στον αξιωματικό υπηρεσίας

Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως ο δράστης την ενοχλούσε 5 χρόνια μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, γεγονός που καταδεικνύει πως και στο σπίτι της που είχε πάει στόχο είχε να την σκοτώσει.

«Το πρωτόκολλο λέει πως όταν δεν υπάρχει περιπολικό διαθέσιμο πρέπει να καλέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας την Άμεση Δράση», είπε.

«Άγιοι Ανάργυροι ήταν, ένα φτωχούλι τμήμα», ανέφερε επίσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ