Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αχαρνές: Νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο – «Ο γιος μου ρωτάει για τον Αντώνη, δεν του έχω πει τίποτα»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50. Την συγκεκριμένη εκτίμηση έκανε ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης.

Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης στην εκπομπή TLIVE, καθώς ουσιαστικά ο τραγουδιστής τράκαρε… αφρενάριστος με το όχημα των δυο νεαρών.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου να κινείται στην Δεκελείας, προτού εμφανιστεί από το STOP το τρίτο όχημα, του οποίου ερευνάται η εμπλοκή. Ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει ελιγμό και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.




Μητέρα 19χρονου τραυματία: «Ο Γιάννης έλεγε, “έπεσα πάνω στα παιδιά”»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 19χρονου τραυματία οδηγού, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον γιο της, αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Μου είπε “μαμά, ήρθε ένας και μας χτύπησε από την αντίθετη πλευρά. Ήρθε πάνω μας, μας έχει πετάξει στην κολώνα. Έχω χτυπήσει και εγώ, και ο Αντώνης πονάει πάρα πολύ”. Του είπα έρχομαι. Μόλις πήγα εκεί, και τα δύο παιδιά ήταν κάτω. Φώναζε ο Αντώνης “πονάω, βοηθήστε με” ενώ ο Γιάννης έλεγε “έπεσα πάνω στα παιδιά”».

Μιλώντας για το 19χρονο παιδί της, είπε πως «ο Ανδρέας είναι καλύτερα. Έχει ράμματα στην μύτη, στο σαγόνι, στο αυτί, έχει γρατζουνιές παντού. Περιμένουμε τώρα να γίνει το χειρουργείο για τον αστράγαλό του. Σημασία έχει ότι το παιδί είναι ζωντανό. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ρωτάει συνέχεια για τον Αντώνη. Δεν του έχω πει ότι… Δεν του έχουν πει τίποτα. Είναι μπερδεμένος. Με ρώτησε “ο Αντώνης έφυγε;” και άρχισε να κλαίει, ενώ ρωτάει και τους φίλους του “έχετε κανένα νέο από τον Αντώνη;”».




 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ