Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Καταστροφές από την πυρκαγιά στο αρχείο της Εφορίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που καίει στο κτίριο που στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ της Λάρισας από τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστροφές,  η έκταση των οποίων δεν μπορεί να εκτιμηθεί προς το παρόν, στο αρχείο της Εφορίας.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν αυτή την ώρα 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης αναμένεται να γίνει αποκάθαρση.

Αν και η υπηρεσία ήταν κλειστή λόγω της ημέρας, σήμανε συναγερμός αφού πολύ κοντά λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κάποια από τα οποία μάλιστα ίσως διατηρούσαν και εύφλεκτα υλικά (φιάλες υγραερίου κλπ).

Οι αρχές απομάκρυναν τους ένοικους στην περιοχή σε απόσταση 200 μέτρων για λόγους της ασφαλείας, ενώ ειδικοί πραγματογνώμονες αναμένεται να ερευνήσουν τους λόγους για τους οποίους το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr, η προϊσταμένη της Β’ ΔΟΥ σε δηλώσεις της σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως οι χώροι όπου στεγάζεται η οικονομική υπηρεσία έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ενώ δε φαίνεται να έχει καταστραφεί – και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να διαφυλαχτεί – το τμήμα με τις κληρονομιές και τις μεταβιβάσεις ακινήτων που είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Σημειώνεται πως στο κτίριο το οποίο καίγεται ολόκληρο από την πυρκαγιά έχουν απενεργοποιηθεί οι παροχές φυσικού αερίου, για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες και οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, εξήγησε πως μέχρι τις επτά το απόγευμα της Παρασκευής είχε τον έλεγχο της εφορίας και πως ότι έγινε, συνέβη μετά από αυτή την ώρα. Μάλιστα, τόνισε πως η ίδια προσωπικά ελέγχει κάθε μέρα τους χώρους της εφορίας.

Πηγή: news.in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ