Βρειτε μας στα Social Media

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα voucher διακοπών για το Φθινόπωρο – Αίτηση για έως 150 ευρώ

Δημοσιεύτηκε

στις

evia pass
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον κοινωνικό τουρισμό 2023 και τον τουρισμός για όλους 2023, ένα νέο πρόγραμμα για φθηνότερες διακοπές άνοιξε για αίτηση στο gov.gr την Παρασκευή.

Είναι το γνωστό north evia pass που δίνει voucher έως 150 ευρώ για φθινοπωρινές διακοπές στο νησί της Εύβοιας, που επλήγη από τις φωτιές του 2021.

Όσοι ενδιαφέρεστε για διακοπές με επιδότηση στην Εύβοια μπορείτε να μπείτε στο vouchers.gov.gr και με λίγα στοιχεία να κάνετε την αίτησή σας. Το voucher των 100 ή των 150 ευρώ προκύπτουν έπειτα από κλήρωση.

North Evia Pass: Μέχρι πότε οι αιτήσεις στο gov.gr για voucher

Αίτηση μπορείτε να κάνετε μέχρι και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00.

Πότε η κλήρωση για το voucher διακοπών

Οι δικαιούχοι θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί από τον Φορέα υλοποίησης μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των υποβολών αιτήσεων τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του, προγράμματος.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποτε αναμένονται τα αποτέλεσματα.

Εδώ η αίτηση στο gov.gr – Οδηγίες

Οι ενδιαφερόμενοι για τα vouchers του north evia pass θα πρέπει αρχικά να πουν στην πλατφόρμα του vouchers.gov.gr.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Παρακάτω τα βήματα για σωστή αίτηση.

  • Ο δικαιούχος πραγματοποιεί είσοδο στην εφαρμογή, με τους κωδικούς taxisnet.
  • Εισάγει τα στοιχεία επικοινωνίας του. Email και αριθμό κινητού τηλεφώνου.
  • Δηλώνει υπεύθυνα ότι ο ίδιος και οι ωφελούμενοι αυτού δεν έχουν επιλεγεί ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.
  • Δηλώνει υπεύθυνα ότι ο ίδιος και οι ωφελούμενοι αυτού δεν έχουν κύρια κατοικία την Εύβοια, όπως αυτή προκύπτει από την τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2022, καθώς και ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο για την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
  • Ο δικαιούχος καταχωρίζει επίσης το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής του, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, αιτείται την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Σημείωση: Κάθε κινητό ή/και email μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία και μόνον αίτηση.

Αίτηση για north evia pass χωρίς αίτηση στο gov.gr

Εάν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το Ίντερνετ μπορεί να κάνει την αίτηση και μέσω ΚΕΠ.

Θα πρέπει να δώσει στον υπάλληλο το κινητό του τηλέφωνο και το email του.

Πότε λήγει η ψηφιακή κάρτα του evia pass

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρηματικό ποσό που έχει πιστωθεί στην κάρτα σας, μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2023 που είναι και η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης της άυλης χρεωστικής κάρτας.

Ποιοι παίρνουν voucher 100 ευρώ και ποιοι 150 ευρώ

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε 100 ευρώ για όσους επιλέξουν ως προορισμό το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και σε 150 ευρώ για όσου επιλέξουν ως προορισμό τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Σημείωση: Το ανωτέρω ποσό δεν θα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο λογαριασμό ή να γίνει ανάληψη αυτού, ενώ στην άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα δεν δύναται να πιστωθεί άλλο χρηματικό ποσό.

Πότε η κάρτα ενεργοποιείται και είναι έτοιμη προς χρήση;

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της αίτησής σας και την έγκριση αυτής (έως 2 εργάσιμες ημέρες), ο Πάροχος Υπηρεσιών Πληρωμών (Viva Wallet) σας ενημερώνει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την ενεργοποίηση της κάρτας. Με την ενεργοποίηση αυτής, αποκτάτε αυτομάτως το δικαίωμα χρήσης της σε συναλλαγές στις επιλέξιμες επιχειρήσεις της περιοχής που δηλώσατε κατά την υποβολή της αίτησής σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ