Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Τι ισχύει τελικά με το delivery και το take away μετά τις 21:00

Δημοσιεύτηκε

στις

delivery
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε διευκρινίσεις για το τι σημαίνει στις υπηρεσίες delivery και take away της εστίασης η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ, που θα τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, προχώρησε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Όπως αναφέρει, θα λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες παράδοσης κατ ‘οίκον (delivery) και η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) κατά τις ώρες 21.00 – 05.00, όμως δεν θα συντρέχει αυτοτελής λόγος μετακίνησης μόνο για παραλαβή φαγητού από κατάστημα.
Άρα, μόνο αν κάποιος είναι ήδη έξω για βόλτα με το κατοικίδιο, επειδή πηγαίνει ή επιστρέφει από την εργασία του ή αντίστοιχα σε κάποιο γιατρό / νοσοκομείο θα μπορεί να κάνει στάση και σε κάποιο κατάστημα για να πάρει φαγητό ή καφέ μετά τις 9 το βράδυ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 – 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.
Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.»
Πηγή: efsyn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ