Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνίδα που γοήτευσε τον Πρόεδρο Ομπάμα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται ήδη στην Γερμανία, αλλά εδώ στην Ελλάδα αρκετοί είναι αυτοί που συζητάνε από το πρωί για την εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα που έκλεψε τη προσοχή του προέδρου Ομπάμα στο δείπνο που παρέθεσε η Προεδρία της Δημοκρατίας προς τιμήν του εχθές το βράδυ. Ποια είναι όμως η όμορφη ελληνίδα που γοήτευσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ; Μυστήριο ακόμη…

Στο ξεκίνημα της βραδιάς ο πρόεδρος Ομπάμα εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά των νεαρών κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων. Πως να μην εντυπωσιαζόταν άλλωστε από την λεβεντιά των κοριτσιών που αναδεικνύονταν μέσα από τις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές. Χαρακτηριστική η στιγμή βέβαια που ζήτησε ο ίδιος να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ωστόσο, η καλλονή που κέρδισε την προσοχή του και αναστάτωσε τον εμπειρότατο επικοινωνιακά Μπαράκ Ομπάμα, ήταν άλλη και όχι μία εκ των νεαρών του Λυκείου Ελληνίδων.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στο δείπνο ανέφερε πως το βλέμμα του Αμερικανού Προέδρου το κέρδισε μια “αιθέρια ύπαρξη με καλογυμνασμένο κορμί”. Την στιγμή που έμπαινε στην αίθουσα του δείπνου, το βλέμμα του επισήμου καλεσμένου καρφώθηκε κυριολεκτικά στην μοναδική νεαρή κοπέλα που περίμενε στην είσοδο εξ’ αριστερών.

Πηγές αναφέρουν πως τις πρόσφερε ένα πλατύ χαμόγελα και ήταν τόσο εντυπωσιασμένος που ενώ την είχε προσπεράσει, γύρισε το βλέμμα του δυο φορές για να την κοιτάξει ξανά. Στη διάρκεια του δείπνου και ενώ ήταν αρκετά σκεφτικός ή και κουρασμένος, πολλές φορές έστρεψε τη ματιά προς εκείνη. Φαίνεται τελικά πως μαγεύτηκε με την αέρινη παρουσία της μελαχροινής κοπέλας που ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου καθώς εκείνη ήταν χαμογελαστή σε ολόκληρη την δεξίωσης, με κομψό στυλ ντυσίματος που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Οι ψηλές γόβες και τα καλλίγραμα πόδια της ήταν όσα χρειάζονταν για να ελκύσουν την προσοχή του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της και μάλιστα πολλές φορές υπήρξε η εντύπωση πως την αναζητούσε με το βλέμμα του στον χώρο του δείπνου… Ίσως να ήταν εκείνη η αιτία που αρκετές φορές ο Μπαράκ Ομπάμα μπέρδεψε το ποτήρι του, με τα ποτήρια άλλων καλεσμένων στο δείπνο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ