Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσληψη 1.529 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής σε 122 δήμους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η διαδικασία έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη 1.529 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), ολοκληρώθηκε, με τη δημοσίευση της απόφασης στο Φ.Ε.Κ. (2863 Β΄/8-9-16).

Η απόφαση συνυπογράφηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννη Μπαλάφα.

AdTech Ad

Τα Π.Α.γ.Ο. για το 2016-17 θα συμπεριλαμβάνουν δράσεις σε 122 ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και σε Ν.Π.Δ.Δ. και σε Ν.Π.Ι.Δ. που αυτοί συγκροτούν, καλύπτοντας την ανάγκη άθλησης για χιλιάδες συμπολίτες μας.

«Είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία, όπου ολοκληρώνεται τόσο γρήγορα η διαδικασία κατανομής των θέσεων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα οδηγήσει σε αντίστοιχη επιτάχυνση των διαδικασιών στους Δήμους, ώστε τα Προγράμματα να ξεκινήσουν άμεσα σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου ξεκινούσαν στη μέση ή ακόμα και στο τέλος της αθλητικής χρονιάς», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΓΓΑ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ