Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγούν τον λαουτζίκο κι αφήνουν ελεύθερους τους μιζαδόρους!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στο δεύτερο αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Το δικαστήριο είχε απορρίψει τον Ιούλιο σχετικό αίτημα αποδεχόμενο την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας πως «τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός της φυλακής». Ο συνήγορος του Γιάννης Παγορόπουλος απευθυνόμενος στους δικαστές ζήτησε να δείξουν επιείκεια απέναντι στον εντολέα του. «Δώστε του τη δυνατότητα να έχει χρόνο να ζήσει με τη γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι 9,5 ετών και δεν έχει προλάβει να τον ζήσει εκτός φυλακής» ανάφερε ο δικηγόρος.

Ωστόσο, την ίδια ώρα σημαντικός αριθμός των εμπλεκομένων σε υποθέσεις εξοπλιστικών απολαμβάνουν ήδη την ελευθερία τους και προχωρούν σε περαιτέρω αιτήσεις τροποποίησης των περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Σωτήρης Εμμανουήλ και ο Παναγιώτης Ευσταθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Newsbomb.gr» ο επιχειρηματίας Πάνος Ευσταθίουείχε υποβάλλει αίτημα για ολική ή μερική αποδέσμευση των λογαριασμών του, με το Συμβούλιο Εφετών να απορρίπτει το αίτημά του με βούλευμα που εκδόθηκε στις 23 Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζεται, ότι ο επιχειρηματίας ελέγχεται ποινικά στο πλαίσιο της έρευνας για το εξοπλιστικό πρόγραμμα που αφορά τα θωρακισμένα άρματα μάχης Leopard, ενώ έχει παραπεμφθεί σε δίκη μαζί με 31 ακόμη άτομα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Την ίδια ημέρα εκδόθηκε βούλευμα και σχετικά με την αίτηση άρσης του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τροποποίησης του όρου εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα για τον Σωτήρη Εμμανουήλ. Μάλιστα, το αίτημα έγινε δεκτό από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με τον πρώην Πρόεδρο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μπορεί πλέον να βρεθεί εκτός Ελλάδας! Αντίστοιχα, αποδεκτό έγινε το αίτημά του για εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, αντί των 2 «επισκέψεων» την εβδομάδα. Ο Σωτήρης Εμμανουήλ βρέθηκε εκτός φυλακής μετά την μείωση της εγγύησης που του είχε επιβληθεί από 3 σε 2 εκ. ευρώ.

 

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ