Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Καινούργια διαμερίσματα, σε τιμές κάτω του κόστους στην Αθήνα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ καλές ευκαιρίες σε καινούρια διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε ορισμένες γειτονιές, έχουν τη δυνατότητα να βρουν αυτό το διάστημα ενδιαφερόμενοι αγοραστές που ψάχνουν για ένα φθηνό κεραμίδι χωρίς όμως να κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις σε ανέσεις και παροχές . Το συνεχές και βαθύτερο τέλμα στο οποίο εδώ και σχεδόν μια δεκαετία έχει πέσει η εγχώρια κτηματαγορά έχει αναγκάσει τους Έλληνες κατασκευαστές να πωλούν νεόδμητα ή σχεδόν καινούρια διαμερίσματα σε τιμές κάτω του…κόστους δηλαδή κάτω ή έως τα 1.000 ευρω το τετραγωνικό.

Δηλαδή σήμερα όποιος θέλει να αγοράσει ακίνητο και κάνει μια προσεκτική έρευνα αγοράς μπορεί να βρει μερικά «διαμαντάκια» σε πολύ προσιτές τιμές κυρίως σε περιοχές του κέντρου αλλά και σε κάποια (όχι πολύ προνομιούχα) προάστια.

Όπως αναφέρουν παράγοντες της κτηματαγοράς, ειδικά στο κέντρο η υποβάθμιση κάποιων περιοχών έχει οδηγήσει τις τιμές των ακινήτων «παλαιότητας» στα τάρταρα δηλαδή σε τιμές των 400-450 ευρώ ανά τ.μ. ή ακόμα και χαμηλότερα. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές των καινούριων καθώς μένουν για καιρό απούλητα, έχουν πέσει στα 1250 ευρώ ανά τ.μ. και μπορεί να πέσουν στα 1000 ευρώ ή και λίγο χαμηλότερα με παζάρι που μπορεί να κάνει ο πελάτης .

Και επειδή οι κατασκευαστές γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξεκινήσουν πιο μαζικά οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι θα ρίξουν και άλλο τις τιμές σε καινούρια διαμερίσματα ή (το πολύ) δεκαετίας προσπαθούν να ρίξουν όσο μπορούν τις τιμές για να μην βγουν εκτός αγοράς.

Πάντως οι ευκαιρίες σε νεόδμητα υπάρχουν σε πληθώρα στο κέντρο της Αθήνας σε περιοχές όπως, η Πλατεία Αμερικής, Αγ. Μελετίου, Πλ. Βικτωρίας, Στ, Λαρίσης, Σεπόλια, Κυψέλη άνω και κάτω κλπ., αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά καλές περιπτώσεις μπορεί να βρεθούν σε περιοχές δυτικών προαστίων, αλλά και βόρεια όπως στη Νέα Ιωνία, την Καλογρέζα ακόμα και το Χαλάνδρι.

Σημειώνεται ότι τα σπίτια αυτά καθώς είναι καινούρια έχουν τις περισσότερες από τις σύγχρονες παροχές όπως καλής ποιότητας ηλεκτροϋδραυλικές εγκαταστάσεις, αυτόνομη θέρμανση, πάρκινγκ, μεγάλα μπαλκόνια και συνήθως βρίσκονται από τον πρώτο όροφο και πάνω.

Παρακάτω σημειώνονται κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις νεόδμητων σπιτιών που πωλούνται με λιγότερο ή έως 1000 ευρώ ανά τ.μ. Και φυσικά επειδή η περίοδος που διανύουμε όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, σηκώνει αρκετό «παζάρι» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πετύχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές από αυτές που αναγράφονται στις αγγελίες.

  • Διαμέρισμα 83 τ.μ. προς πώληση στην Πλατεία Αμερικής (Κέντρο Αθήνας) πωλείται αντί €83.000
  • Διαμέρισμα 65 τ.μ. προς πώληση στην Αγ. Μελετίου – Πλ. Βικτωρίας – Μάρνη με €60.000 65 τ.μ. η € 923 ανά τ.μ.
  • Διαμέρισμα 65 τ.μ. προς πώληση στον Σταθμό Λαρίσης με €65.000
  • Διαμέρισμα 52 τ.μ. προς πώληση στα Κάτω Πατήσια €49.000 52 τ.μ. € 942/τ.μ
  • Διαμέρισμα 45 τ.μ. προς πώληση στην Κυψέλη στο 2ο όροφο, προσόψεως, πωλείται για €45.000
  • Διαμέρισμα 48 τ.μ. προς πώληση στα Σεπόλια πωλείται για €40.000 ή € 833 ευρώ ανά τ.μ.
  • Διαμέρισμα 80 τ.μ. προς πώληση στον Όσιο Λουκά (Κέντρο Αθήνας) πωλείται σε τιμή €80.000
  • Διαμέρισμα 50 τ.μ. προς πώληση στην Άνω Κυψέλη – Ευελπίδων 50 τ.μ. πάνω από την πλατεία Κυψέλης πωλείται για €45.000 ή € 900/τ.μ.
  • Διαμέρισμα 42 τ.μ. προς πώληση στο Κέντρο Χαλανδρίου με 40.000 ευρώ ή € 952/τ.μ
  • Διαμέρισμα 55 τ.μ. προς πώληση στην Νέα Ιωνία με €52.000 ή 945 ευρώ τ.μ.
  • Διαμέρισμα 55 τ.μ. προς πώληση στην Άνω Καλογρέζα (Νέα Ιωνία) με €55.000
  • Διαμέρισμα 61 τ.μ. προς πώληση Σαφράμπολη (Νέα Ιωνία) €60.000 ή € 984/τ.μwww.economy365.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ