Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

8 Πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι για να έχουν κίνητρο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σίγουρα το να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία, εξαρτάται από τις ικανότητες σου. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι το εάν μπορείς να συνεχίσεις να έχεις κίνητρο ώστε να μπορέσεις να έχεις και μια σταθερή απόδοση.

Για να μην σταματήσεις να προσπαθείς να πετύχεις περισσότερα πράγματα, υπάρχουν 8 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι για να συνεχίσουν να έχουν κίνητρο και να προσπαθούν για το καλύτερο κάθε στιγμή.

 

Πως να συνεχίσεις να έχεις κίνητρο μετά από μια επιτυχία!

 

1. Μένουν συγκεντρωμένοι στον τελικό στόχο

successful people

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να χάνουμε τον στόχο μας επειδή τα πράγματα μπορεί να είναι βαρετά και επαναλαμβανόμενα. Πολλές φορές μπορεί να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν αξίζει να προσπαθείς να φτάσεις στον στόχο σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μείνεις συγκεντρωμένος στο βραβείο μέχρι τέλους.

 

2. Σκέφτονται ΓΙΑΤΙ πρέπει να κάνουν κάτι

thinking

Πως θα σου φαινόταν αν πήγαινες μια μέρα στη δουλειά και το αφεντικό σου ζητούσε να κάνεις μια μεγάλη παρουσίαση στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας χωρίς να σου πει το γιατί;

Αν, ωστόσο, σου έλεγε ότι με αυτή την παρουσίαση η εταιρεία σας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα κέρδη της, θα άλλαζε η γνώμη σου για την παρουσίαση;

Το ίδιο ισχύει και στη ζωή σου. Αντί να κάνεις μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, σκέψου ΓΙΑΤΙ πρέπει να τα κάνεις.

 

3. Έχουν έναν σύντροφο που τους στηρίζει

supportive partner

Έχεις παρατηρήσει ότι οι πιο πολλοί πετυχημένοι άνθρωποι έχουν μια σύντροφο που τους υποστηρίζει; Αν το ταίρι σου δεν υποστηρίζει αυτό που κάνεις, ρώτησε την για ποιο λόγο δεν της αρέσει. Ο τελικός σου στόχος είναι να διαβεβαιώσεις την σύντροφο σου ότι θα βάλεις τα δυνατά σου για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον και για τους δυο σας.

 

4. Σημειώνουν τις ιδέες τους σε ένα χαρτί

writing down ideas

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν κίνητρο σημειώνοντας τις ιδέες τους σε ένα χαρτί. Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν αυτό; Λοιπόν, δε μπορείς να συγκρατήσεις τις ιδέες στο μυαλό σου για πολλές ώρες, και επιπλέον ποτέ δεν ξέρεις αν κάποια από αυτές τις ιδέες είναι χρήσιμη και αν μπορεί να είναι η επόμενη επιτυχία σου.

 

5. Εναλλάσσουν τα πράγματα που τους παρέχουν κίνητρο

motivation

Σκέψου το εξής: συναντάς ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο σε εμπνέει. Όταν το βλέπεις συνέχεια, τότε θα αρχίσει να χάνει την επίδραση του. Το ίδιο συμβαίνει και με τα πράγματα που σου δίνουν κίνητρο. Προσπάθησε να αλλάζεις τα πράγματα που σε υποκινούν για να μπορέσεις να συνεχίσεις να προσπαθείς.

 

6. Ξυπνάνε νωρίς

waking up early

Ξυπνώντας νωρίς, έχεις περισσότερο χρόνο να σχεδιάσεις τι θα κάνεις μέσα στη μέρα πριν πας στη δουλειά σου. Επίσης, σου δίνει χρόνο να απολαύσεις μερικά πράγματα που δε μπορείς να κάνεις συχνά λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

 

7. Διασκεδάζουν

having fun

Αν η διασκέδαση δεν είναι μέρος του σχεδίου σου, τότε θα δυσκολευτείς να φτάσεις στον στόχο σου. Δε χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, πρέπει να το απολαμβάνεις κιόλας. Σίγουρα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες αλλά δεν βλάπτει να διασκεδάσεις και λίγο!

 

8. Διαβάζουν πολύ

reading and motivation

Το διάβασμα μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρα σου καθώς μπορεί να βρεις αμέτρητες ιδέες μέσα στα βιβλία τις οποίες θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Ο Bill Gates συμβουλεύει να διαβάζεις ένα βιβλίο κάθε εβδομάδα επειδή η γνώση είναι σημαντική και παρέχει κίνητρο. Δες εδώ μερικές ακόμη συμβουλές που έχουν δώσει γνωστοί επιχειρηματίες.

http://www.the-man.gr/

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ