Χωρίς κατηγορία
Σήμερα φτιάχνουμε Σφακιανό γιαχνί ή τσιγαριαστό
ΥΛΙΚΑ
•1 1/2 κιλό ζυγούρι (μπροστινό όχι μπούτι)
•2 νεροπότηρα λάδι
• αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το αφήνουμε να στεγνώσει σε μία λεκάνη για 2-3 ώρες. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι και πριν κάψει βάζουμε το κρέας, ανακατεύοντάς το συχνά, σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρις ότου ασπρίσει. Κατόπιν, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, κλείνουμε την κατσαρόλα, κατεβάζουμε την φωτιά στο μισό και τ’ αφήνουμε να ψηθεί για 1 1/2 -2 1/2 ώρες. Προσοχή: Δε βάζουμε καθόλου νερό και σερβίρουμε το κρέας σχεδόν στεγνό και όχι να πλέει στο λάδι.
Πηγή:mykriti
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 ημέρες πριν
Μηχανική βλάβη σε ταχύπλοο με 240 επιβάτες
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κρήτη
-
LIFESTYLE3 ημέρες πριν
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος παντοτινά όμορφος ακόμη και στα 75 του! – Δείτε φωτογραφίες
-
Κόσμος3 ημέρες πριν
Βρετανία: Εκ γενετής κωφό μωρό άκουσε για πρώτη φορά χάρη σε γονιδιακή θεραπεία!