Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Ζήσε τη μαγεία στο Voreina Gallery suites

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου στο χωριό Πύργος, το Voreina διαθέτει ξεχωριστά διακοσμημένες σουίτες με έργα τέχνης, οι οποίες προσφέρουν υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Όλες περιλαμβάνουν υδρομασάζ ή ιδιωτική πισίνα.

Το Voreina Gallery Suites έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Κάθε σουίτα έχει πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά και είναι διακοσμημένη με φωτεινά γήινα χρώματα. Όλες περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση LCD, βάση σύνδεσης για iPod και κλιματισμό. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τζάκι.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πλούσιο πρωινό με φρέσκο ψωμί και σπιτικές λιχουδιές στη βεράντα του δωματίου τους που προσφέρει πανοραμική θέα στη Σαντορίνη.

Τα Φηρά, η πρωτεύουσα της Σαντορίνης, βρίσκονται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων. Το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού, καθώς και τη γύρω περιοχή. Στις εγκαταστάσεις παρέχονται δωρεάν Wi-Fi και χώρος στάθμευσης.

Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πύργο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.

Διεύθυνση: Επαρ.Οδ. Πύργου Καλλίστης – Προφήτη Ηλία, Θήρα 847 01

Τηλέφωνο: 2286 030700

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ