Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Έρχεται το iPhone 7 και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόλις λίγες ώρες έμειναν για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου smratphone, σε μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά για όσους διαθέτουν συσκευές Mac ή με λειτουργικό σύστημα iOS.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, απόψε (07/09/2016), οπότε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, θα αποκαλύψει το iPhone 7. Φυσικά παραμένοντας πιστός στη μυστικοπάθεια που ανέκαθεν διέκρινε την Apple, έχει φροντίσει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τα χαρακτηριστικά της συσκευής, εκτοξέυοντας την ανυπομονησία των απανταχού tech freaks στα ύψη.

 

Πάντως οι «διαρροές» των τελευταίων ημερών, κάνουν λόγο για ένα αδιάβροχο smartphone, με σημαντικά βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή η οποία, ίσως, διαθέτει δύο διαφορετικούς φακούς, χαρακτηριστικό που έχουμε δει και σε συσκευές άλλων εταιρειών.

Επίσης εικάζεται ότι θα καταργηθεί η υποδοχή για τα συμβατικά, ενσύρματα ακουστικά τα οποία θα αντικατασταθούν με ασύρματα bluetooth. Όσον αφορά την εγκατεστημένη μνήμη πληροφορίες να φέρουν ότι  θα ξεκινά από τα 32 GB. Τέλος, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη κατά τα πρότυπα του iPhone 6.

Αναφορές στο διεθνή Τύπο λένε ότι η Foxconn – η εταιρεία που κατασκευάζει το iPhone για λογαριασμό της Apple –  έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή 370.000 iPhone 7 και iPhone 7 Plus στις μεγαλύτερες αγορές διάθεσής του.

Εν αναμονή λοιπόν…

 

Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/texnologia/story/725817/erxetai-to-iphone-7-kai-prokalei-ntelirio#ixzz4JZbDJM7i

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ