Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Νέο βίντεο και φωτογραφίες ανατρέπουν τις καταθέσεις δύο ψαράδων

Δημοσιεύτηκε

στις

θανατος φουσκωτο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη συνεχίζει να είναι ανοικτή με την έρευνα των αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα νέο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα της περιοχής της Ερέτριας, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στα χέρια τους και φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από ερασιτεχνικό drone το οποίο πετούσε στην περιοχή από τις 11:30 ως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, όπου επίσης φαίνονται να λείπουν συγκεκριμένα σκάφη από το λιμάνι της Ερέτριας.
Το Λιμενικό έχει καλέσει ήδη τουλάχιστον δυο ψαράδες της περιοχής για να δώσουν διευκρινίσεις, αφού στις πρώτες καταθέσεις τους φαίνεται να έχουν πει ψέματα ότι δεν είχαν βγει από το λιμάνι την επίμαχη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες. Μάλιστα φέρεται να έχει σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.
 

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Σήφης έγειρε και έπεσε από μόνος του στη θάλασσα. Αυτό που του συνέβη ήταν πολύ σκληρό και δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει. Αναζητούμε και άλλες μαρτυρίες, βίντεο και στοιχεία», ανέφερε η σύζυγος του εκλιπόντος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη σε στέλεχος του υπουργείου Ναυτιλίας.
Αυτό, ωστόσο, που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση θα είναι το πόρισμα του πραγματογνώμονα από την αυτοψία στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη. Εκεί θα φανεί αν τα θανατηφόρα τραύματα έχουν προκύψει από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενώ παράλληλα θα έχουν προχωρήσει περαιτέρω οι έρευνες Λιμενικού και Αστυνομίας φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα για την υπόθεση.
Πηγή: newsbomb
 
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ