Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Η λίστα με τους 10 πιο… ασχημόμορφους άντρες που παίζουν εκεί έξω!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πραγματική ζωή υπάρχει ο άγραφος, ερωτικός νόμος που λέει πως ο «αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι». Στο Hollywood λένε πως «ο άσχημος φέρνει τα λεφτά στα ταμεία» γιατί αυτός υποδύεται συνήθως τον ήρωα που ο μέσος θεατής μπορεί να ταυτιστεί μαζί του. Εδώ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο όπου η ζωή και η τέχνη κάπου «μπλέκονται» με πολύ ωραίο τρόπο και ο «άσχημος είναι αυτός που παίρνει και το κορίτσι».

Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση με τον τύπο που όταν τον πρωτοείδε είπε «εγώ μαζί του; Oύτε καν!». Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που οι γυναίκες βρίσκουν γοητευτικό δεν κρύβεται πίσω από τα αδρά χαρακτηριστικά και το αψεγάδιαστο σώμα, αλλά πίσω από τις ατέλειες που αφήνουν το στίγμα τους.

Και αν διαφωνείς με την πρώτη ανάγνωση αυτού του αποφθέγματος, δες παρακάτω δέκα Hollywood stars που δεν είναι ωραίοι με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Είναι όμως τόσο όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά τους που στο δικό μας box office κάνουν ρεκόρ.

 

1. Benedict Cumberbatch

benedict cumberbatch

Φαίνεται τόσο ευφυής και διαβασμένος που θες απλά να τον παρατηρείς να λύνει διαφορικές εξισώσεις πίνοντας το τσάι του. Ακόμα και οι ρόλοι που παίζει είναι έξυπνοι. Είτε είναι ο «Sherlock Holmes» είτε ο «Doctor Strange», εσύ μόνο «να μάθεις» έχεις δίπλα του. Και ας είναι πάλλευκος σαν να μην τον έχει δει αχτίδα ήλιου ποτέ και ας έχει τόσο μικρά μάτια που δεν ξέρεις αν σε κοιτάει ή βρίσκεται σε ύπνο REM. Είναι γοητευτικός, όχι μόνο «άσχημα» γοητευτικός, αλλά και «έξυπνα» γοητευτικός.

 

2. Javier Bardem

Javier Bardem The Gunman

Το κεφάλι του είναι τεράστιο, τα μάτια του πάνε προς τα κάτω αλλά όταν προσκάλεσε την Rebecca Hall και την Scarlett Johansson να τον ακολουθήσουν σε μία νύχτα πάθους στο «Vicky Cristina Barcelona» δεν υπήρχε γυναίκα στην αίθουσα του κινηματογράφου που να μην είπε από μέσα της «καλά χαζές είναι τώρα αυτές που δεν πάνε;». Γιατί είναι τόσο πρωτόγονα αρρενωπός που και να θες να του αντισταθείς δεν μπορείς. Ζωώδης έλξη λέγεται αυτό και αν υπήρχε «ερωτική φυσική» θα ήταν νόμος της.

 

Δείτε τους υπόλοιπους στο Ratpack.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ