Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Δείτε τον κάδο σκουπιδιών στο Ρέθυμνο που αναγκάζει ΟΛΟΥΣ τους περαστικούς να σταματήσουν! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά στάθηκα να χαζέψω σκουπίδια και ο λόγος ήταν… ότι μου τράβηξε την προσοχή μια ανθρώπινη μορφή. Συνήθως οι κάδοι απορριμμάτων, όταν υπερχειλίζουν από σκουπίδια δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για τους περαστικούς…

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, στους κάδους απορριμμάτων σε ένα σημείο στην οδό Γερακάρη, τα σκουπίδια είχαν και… διάφορες καλλιτεχνίες που τραβούσαν την προσοχή.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Για τον καθένα που αντικρίζει σκουπίδια τα συναισθήματα μπορεί να είναι απέχθειας, αηδίας ή ακόμη και αδιαφορίας. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι από τις λίγες που τραβούν την προσοχή κάποιου στη θέα σκουπιδιών.

Ολοκληρωμένο σετ υποδημάτων σε μια χάρτινη κατασκευή που παρέπεμπε σε μορφή ανθρώπου ήταν το πρώτο που έκανε κάποιον να κοιτάξει, νομίζοντας ότι πρόκειται για άνθρωπο που σκύβει μπροστά στους κάδους απορριμμάτων.

Στην προσπάθεια να καταλάβει κάποιος περί τίνος πρόκειται, στέκεται λίγο παραπάνω μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων. Πέρα από την ανθρώπινη μορφή που μπέρδευε υπήρχαν κάποιες καλλιτεχνίες επάνω σε αντικείμενα που όλοι αναγνωρίζουμε στην καθημερινότητά μας, όπως ένα ψυγείο και ένα κουτί ζωγραφισμένα, βαμμένα και με κάποιο κολάζ.

Όλη αυτή η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά πριν κάποιος συνεχίσει την διαδρομή του, το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι καταφέρνει να κινήσει την περιέργεια κάποιων που τυγχάνει να βρίσκονται εκεί.

Το θέμα βέβαια είναι ότι κάποια από αυτά τα σκουπίδια δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, αφού ο τρόπος απόρριψής τους είναι διαφορετικός, σε ενδεδειγμένες τοποθεσίες ή και κατόπιν συνεννόησης…

[Best_Wordpress_Gallery id=”60″ gal_title=”Σκουπίδια Ρέθυμνο”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ