ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Πώς πρέπει να μαγειρεύονται τα μανιτάρια για να είναι πιο υγιεινά;
Τα μανιτάρια αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και βιταμινών και επιπλέον οι απειροελάχιστες θερμίδες τους τα καθιστούν ιδανικά ακόμη και γι’ αυτούς που κάνουν αυστηρή δίαιτα.
Σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική μελέτη, για να επωφεληθούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό από τα μανιτάρια πρέπει να τα μαγειρεύουμε σωστά. Η μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση International Journal of Food Sciences and Nutrition, αναφέρει ότι το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων και το ψήσιμο στον φούρνο (γκριλ) όχι μόνο δεν καταστρέφουν τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες των μανιταριών αλλά μάλιστα τις ενισχύουν.
Διαβάστε την συνέχεια στο onmed
-
PLUS +19 ώρες πριν
Κυριακή των Βαΐων: Γιατί σήμερα τρώμε ψάρι ενώ είναι Σαρακοστή
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Στο «Χρώματα & Αρώματα» θα βρεις χειροποίητες λαμπάδες που… μοσχοβολούν μεράκι!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Η περιοχή του Ρεθύμνου όπου κυριαρχούν τα γραφικά χωριά και η υπέροχη φύση!