Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Θετικά τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιόδοξα ξεκίνησε η τουριστική περίοδος στο Ρέθυμνο που υποδέχτηκε τις μέρες αυτές τους πρώτους επισκέπτες του, οι οποίοι έφεραν τα πρώτα χαμόγελα στους ξενοδόχους αλλά και τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό. Μέχρι τις αρχές του Μαΐου, το μεγαλύτερο σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων θα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους, με την πληρότητα στις κλίνες να φτάνει σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, αισιοδοξία υπάρχει και για τους επισκέπτες την περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλη Τσακαλάκη, καθώς επίσης και για τους επισκέπτες των διημέρων Σαββατοκύριακου και μονοήμερων επισκέψεων από τις κρουαζιέρες που προσεγγίζουν τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, οι τιμές φέτος είναι ελκυστικές και υπάρχουν πακέτα διαμονής με σημαντικές εκπτώσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό αλλά και την αύξηση στις προ-κρατήσεις και στις κρατήσεις μέσω του διαδικτύου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ