ΧΑΝΙΑ: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για δύο φοιτήτριες

Shares

Ο Χανιώτης Σπύρος Παπακαστρίτσιος εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του στον προσωπικό του λογαριασμό, σε δύο Χανιώτισσες οι οποίες βρήκαν το πορτοφόλι του και του το επέστρεψαν.

Οι δύο φοιτήτριες βρήκαν το πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, και χωρίς δεύτερη σκέψη έψαξαν και βρήκαν τον κάτοχό του για να το παραδώσουν.

Δείτε παρακάτω τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το συμβάν:

«Στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε και σε μια «απρόσωπη» κοινωνία, την δύσκολη εποχή της κρίσης και της ανεργίας, δύο φοιτήτριες σήμερα το απόγευμα μου απέδειξαν εμπράκτως ότι υπάρχουν αξίες.

Πρόκειται για τις Χριστίνα και Δήμητρα Ιγγλεζάκη, ξαδέλφες, που βρήκαν το πορτοφόλι μου σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, με μεγάλο χρηματικό ποσό, ταυτότητες, κάρτες κτλ, και άμεσα βρήκαν το τηλέφωνο μου για να μου το επιστρέψουν. Θέλω δημόσια να τις ευχαριστήσω και να τους πω ότι ο δρόμος γι’αυτά τα κορίτσια θα είναι γεμάτος ροδοπέταλα διότι στην εποχή μας το φιλότιμο, η παιδεία και η αξία σε κάνουν μοναδικό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους γονείς που τα μεγάλωσαν».

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *