ΥΓΕΙΑ
Ποια λαχανικά αποθηκεύονται στο ψυγείο και ποια μπορείτε να αφήσετε εκτός;
Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα κερδίσετε γεύση αν αποθηκεύετε τα φρέσκα προϊόντα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Ορισμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο (σε θερμοκρασία 4 βαθμών Κελσίου και κάτω), ενώ άλλα μπορείτε να τα αφήσετε στον πάγκο της κουζίνας ή σε κάποια σκοτεινή και δροσερή γωνιά του σπιτιού μέχρι να τα καταναλώσετε.
Αρχικά, όπως επισημαίνει η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, δεν πρέπει να πλένετε, να ξεφλουδίζετε ή να κόβετε ένα φρούτο ή λαχανικό μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε –με μοναδική εξαίρεση το μαρούλι και άλλα φυλλώδη λαχανικά. Τα κομμένα ή ξεφλουδισμένα φρούτα και λαχανικά πρέπει πάντα να αποθηκεύονται στο ψυγείο.
Διαβάστε την συνέχεια στο onmed
-
VIRAL3 ημέρες πριν
Κρήτη: Γύρισαν video clip για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στον Κρούστα!
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος
-
LIFESTYLE3 ημέρες πριν
Λευτέρης Σουλτάτος: Ο Ανωγειανός πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
O νικητής Nemo έσπασε το βραβείο – «Kαι η Eurovision χρειάζεται διόρθωση» | BINTEO