Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αλλάζει πολιτική η Booking από τις 6 Απριλίου, λόγω «ανωτέρας βίας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Με επιστολή της προς τους ξενοδόχους και μετά το κύμα αντιδράσεων που έχουν ξεσηκώσει οι μεθοδεύσεις της, η Booking, γνωστοποιεί την αλλαγή της πολιτικής για την Ανωτέρα Βία, από τις 6 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, για κρατήσεις που θα γίνουν στις ή μετά τις 6 Απριλίου 2020, θα ισχύουν τα εξής:

1. Η διαδικασία Ανωτέρας Βίας για τον COVID-19 που εφαρμόζουμε λόγω των κυβερνητικών ταξιδιωτικών περιορισμών δεν θα ισχύει.
2. Ισχύουν οι κανονικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχετίζονται με κρατήσεις με Μη Επιστρέψιμη Τιμή ή με Μερική Επιστροφή Χρημάτων. Σύμφωνα με αυτές, εσείς θα έχετε τον έλεγχο σχετικά με το αν, πότε και πώς θα επιστρέψετε χρήματα σε επισκέπτες που έκαναν ακύρωση λόγω του COVID-19 για κρατήσεις που έγιναν στις ή μετά τις 6 Απριλίου 2020, με βάση την πολιτική που έχει επιλέξει ο επισκέπτης, την ατομική, νομική και κυβερνητική κατάσταση που επικρατεί, καθώς και την υποχρεωτική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών.
3.Θα προβάλουμε αναλυτικά νέα μηνύματα σε όλο τον ιστοχώρο και τις εφαρμογές μας τόσο πριν τη δημιουργία κράτησης όσο και μετά, για να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα του πελάτες για το ρίσκο που παίρνουν κάνοντας μία κράτηση με Μη Επιστρέψιμη Τιμή ή με Μερική Επιστροφή Χρημάτων στις ή μετά τις 6 Απριλίου 2020.
4. Καθώς η κατάσταση σχετικά με τον COVID-19 εξελίσσεται διαρκώς, διατηρούμε το δικαίωμα να επαναφέρουμε τη συμβατική πολιτική Ανωτέρας Βίας. Αν συμβεί αυτό, θα σας ενημερώσουμε και η αλλαγή θα ισχύει μόνο για κρατήσεις που δημιουργήθηκαν μετά από αυτήν την επικοινωνία.

5. Παραμένετε υπεύθυνοι για την επαλήθευση της διαθεσιμότητάς σας στην πλατφόρμα μας, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου με βάση τους κυβερνητικούς περιορισμούς το κατάλυμά σας πρέπει να είναι κλειστό. Αν κάποιος επισκέπτης κάνει κράτηση για ένα δωμάτιο το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι διαθέσιμο, ο επισκέπτης θα πρέπει να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων εκτός και αν συμφωνήσει σε κάποια διαφορετική λύση».

Πηγή: money-tourism.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap