Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Το μεγάλο παράπονο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού: «Δεν με βλέπω πια να κάνω παιδί..»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνέντευξη της η ηθοποιός εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο!

Ο λόγος για την Ηρώ Λούπη που σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της μητρότητας! Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την συνέντευξη!

Σε έχει κουράσει η ερώτηση πότε θα παντρευτείς και πότε θα κάνεις παιδί;

Δεν είναι, στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Καταλαβαίνω ότι είναι μια φυσική και κοινότυπη διαδρομή ανθρώπου. Οι περισσότεροι έχουν αυτό στο μυαλό τους, αλλά εγώ δεν το είχα ποτέ. Δεν με βλέπω πια, έχω μεγαλώσει κιόλας, δεν βλέπω φως σε αυτό το τούνελ. (Γέλια.) Έχω συμβιώσει με άνθρωπο, είμαι πολύ της σχέσης μονογαμική, δεν αντιμετωπίζω την ερωτική μου ζωή αεροπλανικά, καθόλου. Είμαι συγκεκριμένος άνθρωπος, αλλά δεν μου χρειάζεται ο γάμος, δεν με εξυπηρετεί σε κάτι. Οι γυναίκες που το θέλουν, θέλουν πολύ να κάνουν ένα παιδί, το καταλαβαίνω, αλλά δεν είμαι σε αυτή τη συνομοταξία. Δεν μου έχει χτυπήσει ούτε καμπάνα ούτε καμπανάκι ούτε κόρνα,-τίποτα. (Γέλια.)

Πάντα ήσουν έτσι;

Πάντα έτσι ήμουν. Έχω μια,., κλειστοφοβία, μπορώ να είμαι μια χαρά με το σύντροφο μου άπειρα χρόνια, αλλά το να υπογράψω ένα συμβόλαιο σε αυτού του είδους τις σχέσεις, δεν θέλω να το κάνω. θέλω να είμαι ελεύθερη κι εκείνος ελεύθερος, έτσι, όταν η κατάσταση φτάσει κάπου και δεν υπάρχει συνεννόηση, να έχουμε την πλήρη ελευθερία να πάμε παρακάτω τη ζωή Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα λογική. Έχω κάνει πολλά λάθη, λόγω συναισθήματος, που το βάζω πρώτο, κάποια πράγματα αρνούμαι να τα δω και τα βλέπω στην πορεία. 

Πηγή:youweekly

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap