Ρωσίδα καλλονή έρχεται στην Κρήτη για γαμήλιες διακοπές και το ΒΙΝΤΕΟ της είναι σκέτη απόλαυση!

Shares

Οι επισκέπτες της Κρήτης κάθε χρόνο είναι χιλιάδες και οι περισσότεροι έχουν προφανώς μια ιδέα για την ομορφιά των τοπίων που θα αντικρύσουν και την αυθεντικότητα των ακτών που θα απολαύσουν το μπάνιο τους. Υπάρχουν ωστόσο και λίγες εξαιρέσεις όπου η Κρήτη επιλέχθηκε χωρίς ιδιαίτερη έρευνα και όλα ανακαλύπτονται έπειτα από την προσγείωση του αεροπλάνου.

Ένα από αυτά τα παραδείγματα είναι μία Ρωσίδα καλλονή της οποίας οι διακοπές στην Κρήτη ήταν το δώρο επετείου του συντρόφου της.

Η πανέμορφη νεαρή που άνετα θα μπορούσε να είναι μοντέλο, φυσικά και δέχτηκε το δώρο της φτιάχνοντας άμεσα βαλίτσες και αναχωρώντας για την Ελλάδα που γνώριζε αλλά όχι βεβαίως με λεπτομέρειες τις οποίες θα ανακάλυπτε εντός των επομένων ημερών κατά την διάρκεια των διακοπών στο νησί.

Η Κρήτη λοιπόν για εκείνη αποδείχθηκε ένας επίγειος παράδεισος που η ίδια ξεχώρισε ανάμεσα σε τόσους άλλους προορισμούς που έχει επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια!

Σε όλες τους τις διαδρομές και τις πιο ξεχωριστές στιγμές, το γεμάτο ενέργεια ζευγάρι κατέγραφε όμορφα πλάνα που έγιναν κατά την επιστροφή ένα σούπερ βίντεο διακοπών που διαφημίζουν την Κρήτη με τον καλύτερο τρόπο…

Δείτε το βίντεο του ζευγαριού όπως δημοσιεύτηκε στο youtube και απολαύστε ορισμένες από τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν χαλαρώνοντας στα πιο όμορφα τοπία του νησιού:

 

Shares

 

1 comment

  1. Pingback: Να γιατί η Κρήτη είναι το καλύτερο νησί για μια ανδροπαρέα! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *