Βρειτε μας στα Social Media
 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

18 συγκινητικές φωτογραφίες από τον Μαραθώνιο που θα σε εμπνεύσουν

Δημοσιεύτηκε

στις

μαραθώνιος Αθήνας
Διαφήμιση
Διαφήμιση
124 Shares

Μόνο συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν τα κλικ του φωτογραφικού φακού από τον τερματισμό του χθεσινού (14.11) Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, στον οποίο νικητής ανακηρύχτηκε ο Κώστας Γκελαούζος, που κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε χρόνο 2:16:49.

Οι συμμετέχοντες έφτασαν στο τέλος της διαδρομής με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, αποδεικνύοντας ότι η θέληση είναι αυτή που μετράει και με προσήλωση μπορείς πάντα να πετύχεις τον στόχο σου.

Κάποιοι έτρεξαν πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, άλλοι σπρώχνοντας το καρότσι με το παιδί τους (ή έχοντας το μωρό στο μάρσιπο). Άτομα με προβλήματα όρασης «είδαν» τη γραμμή του τερματισμού γιατί κάποιος αγαπημένος τους στάθηκε δίπλα τους και έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα.

Δεν έλειψαν και αυτοί που έχοντας κλείσει 9 δεκαετίες ζωής (!) τερμάτισαν, όπως ήταν ο Στέλιος Πρασσάς, ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος, που έχει σε κάθε προσπάθειά του στο πλευρό του τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Χαμόγελα, αγκαλιές, εξάντληση, τραυματισμοί. Ακόμα και αυτοί δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους δρομείς, που έβλεπαν μπροστά τους μόνο την κορδέλα στο τέλος της διαδρομής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Δείτε τις φωτογραφίες:


            

 

μαραθώνιος Αθήνας
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap