Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο καλεί τον Γιώργη Μαρινάκη ο Θοδωρής Νίνος

Δημοσιεύτηκε

στις

Νίνος


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θοδωρής Νίνος καλεί σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο τον Γιώργο Μαρινάκη ενόψει του β’ γύρου.

 

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θοδωρής Νίνος:

«Το Ρέθυμνο παρά τους τόνους τσιμέντα, την πολεμική λογική και το κλίμα φόβου μίλησε στην κάλπη. Πάνω από το 50% των συμπολιτών μας επιθυμεί αλλαγή  για το Δήμο μας.   Το μήνυμα για αλλαγή σελίδας και αλλαγή νοοτροπίας είναι ξεκάθαρο. Ο δεύτερος γύρος είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να επιλέξουν για το μέλλον του δήμου μας απαγκιστρωμένοι από προσωπικές σχέσεις σκεπτόμενοι καθαρά το αύριο του τόπου μας.

Ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει διαμορφωθεί μια νέα πλειοψηφία. Ως προς τη προδιαγεγραμμένη συμπόρευση Μαρινάκη – Κρεβετζάκη που απλά δεν συμπορεύτηκαν εξ αρχής για λογούς εκλογικής σκοπιμότητας συμβολίζει ακριβώς αυτό που πρέπει να αλλάξει στο δημοτικό σύστημα και στη χωρά ευρύτερα.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εξελέγησαν και να τους καλέσω σε διάλογο στο πλαίσιο της ουσιαστικής προγραμματικής σύγκλησης και όχι με ορούς υποσχετικής θέσεων όπως αποδεδειγμένα κάνει εδώ και χρόνια ο κύριος Μαρινάκης. Ο Κλεισθένης αποτελεί τη βάση για ουσιαστικές συνεργασίες κάτι που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πράξει ο απερχόμενος Δήμαρχος. Για εμάς το δημοτικό συμβούλιο και τα 33 μέλη  που το απαρτίζουν δε θα αποτελούν χειροκροτητές ενός συγκεντρωτικού και αυταρχικού δημάρχου. Θα συζητούν, θα συνεργάζονται και θα αλληλεπιδρούν. Θέλω όμως να συγχαρώ και όσους αγωνίστηκαν και δεν εξελέγησαν. Ειδικά αυτούς, τους θέλουμε διπλά μας. Όχι για την επομένη Κυριακή. Αλλά για την επόμενη δημοτική περίοδο. Για να αλλάξουμε, έχουμε πραγματικά ανάγκη τους ενεργούς πολίτες. Και αυτό το πιστεύω σταθερά.

Καλώ τον κ. Μαρινάκη σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο. Με όποιους όρους επιθυμεί. Τον καλώ να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν.  Οι πολίτες οφείλουν να ξέρουν, να ενημερωθούν και να συμμετέχουν».

Νίνος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap