Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Περαστικοί και παιδιά εκτεθειμένοι σε γυμνά καλώδια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Για σοβαρές καθυστερήσεις κάνει λόγο αναγνώστης που απευθύνθηκε στο goodnet σε σημείο του παραλιακού μετώπου, καθώς όπως επισημαίνει παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση για την αποκατάσταση ενός φρεατίου, με αποτέλεσμα περαστικοί και παιδιά να βρίσκονται εκτεθειμένοι σε γυμνά καλώδια.

Συγκεκριμένα, ο αναγνώστης επισημαίνει πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα, χωρίς ωστόσο να έχει έρθει μέχρι και σήμερα υπάλληλος στο σημείο προκειμέου να αποκαταστήσει το σπασμένο καπάκι του φρεατίου. Μάλιστα, ο ίδιος επισημαίνει πως η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους καθώς από κάτω βρίσκονται καλώδια τα οποία είναι εκτεθειμένα.

«Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες» επισημαίνει εύλογα ο αναγνώστης.

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έπρεπε να είχαν επιληφθεί του ζητήματος έγκαιρα ή έστω αν αυτό δεν κατέστη δυνατό, θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει για τους λόγους της καθυστέρησης και το πότε θα μπορέσουν να κάνουν την παρέμβασή τους… Όλα αυτά φυσικά αν και εφόσον μιλάμε για ένα σύγχρονο κράτος όπου οι μηχανισμοί βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap