Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Δείτε τα αποτελέσματα για τις εγγραφές σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Δημοσιεύτηκε

στις

βρεφονηπιακός σταθμός


Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,  για το σχολικό έτος 2020-21 χθες Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020,  στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου (rethymno.gr).

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ (71383/8-7-20) και την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, για φέτος από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» (VOUCHER 2020-21),  θα  καλυφθεί κατ΄ αρχήν μόνο  το 70% της δυναμικότητας της κάθε οργανική μονάδας.

Το υπόλοιπο ποσοστό θα συμπληρωθεί από το «Πρόγραμμα Προπαιδείας» που αναφέρεται  στους δημοσίους υπαλλήλους καθώς και τους επιλαχόντες του ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, λοιπόν, παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Παιδικό Σταθμό που θα φιλοξενηθεί το παιδί τους προκειμένου να ενημερωθούν και να έχουν μια πρώτη γνωριμία.

Με την ευκαιρία επισημαίνεται  ότι εκτός από τον προγραμματισμένο σχολαστικό καθαρισμό θα γίνει, για προληπτικούς λόγους,  και απολύμανση σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

 

βρεφονηπιακός σταθμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap