Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Με 160 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση Pierra Creta | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα χιονισμένα βουνά της Κρήτης και με επίκεντρο τον Μυλοπόταμο, η διοργάνωση που ξεκίνησε το 2014 και έχει γίνει πλέον πανευρωπαικός θεσμός.

Με 160 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης (απο 11 συνολικά χώρες) ολοκληρώθηκε την Κυριακή η φετινή διοργάνωση Pierra Creta, που αποτελεί τον νοτιότερο αγώνα ορειβατικού σκι στην Ευρώπη.
Αθλητές και αθλήτριες, έχοντας τον εξοπλισμό τους, ξεκίνησαν να κάνουν μία πορεία που είναι χαραγμένη από τους διοργανωτές, στα Λευκά όρη, στον Ψηλορείτη και στην Δίκτη.

Ο αγώνας, αποτελείται από δύο διαδρομές, η διαδρομή Α με ενδεικτική υψομετρική διαφορά 1800 μ και Β με ενδεικτική υψομετρική διαφορά περίπου 900 μ.

Με κέντρο τον ορεινό Μυλοπόταμο και τα Ανώγεια, η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο με επίδειξη εξοπλισμού διάσωσης θύματος χιονοστιβάδας από τεχνική ομάδα της ARVA.

Ακολούθησε η 2η παιδική συνάντηση χιονοδρομίας Ψηλορείτη με 20 παιδιά από τα γύρω χωριά που έχουν συμμετάσχει στα εκπαιδευτικά camp του χειμώνα, να λαμβάνουν μέρος σε ένα συμβολικό αγώνα.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε ο κύριος αγώνας ο οποίος ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, με τις απονομές, ενώ το απόγευμα οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε παραδοσιακό γλέντι στην Αξό Μυλοποτάμου.

Βέβαια και το πρωί ο αγώνας ξεκίνησε με παραδοσιακή μουσική και χορούς μέσα στα….χιόνια και στην ομίχλη.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap