Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Τα δώρα της «ΑgnoFisi» συνεχίζει να απολαμβάνει ο Σ.Δ.Υ.Ρ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δώρα της «ΑgnoFisi» θα συνεχίσει να απολαμβάνει ο Σ.Δ.Υ.Ρ. και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αφού συνεχίζεται η μεγάλη αθλητική χορηγία της οικογένειας του κ. Νίκου Πενθερουδάκη προς το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου.

Όπως και το 2018, έτσι και φέτος οι Ρεθεμνιώτες δρομείς του Σ.Δ.Υ.Ρ. θα συνεχίσουν να τρέχουν φορώντας την άρτια αθλητική εμφάνιση που προσέφερε, με μια γενναία οικονομική συνεισφορά, η εταιρεία οικοτεχνικής παρασκευής και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων «AgnoFisi». Που εδρεύει στους Κούμους Ρεθύμνου και διοικείται από την οικογένεια του κ. Νίκου Πενθερουδάκη.

Περισσότεροι από 150 δρομείς μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ρεθύμνου έχουν προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν τις αντιανεμικές φόρμες τρεξίματος, τα ειδικά μπλουζάκια δρόμου, τα τεχνικά φανελάκια και τα καπελάκια. Ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους με ειδικές τσάντες αποθήκευσης αθλητικού εξοπλισμού. Ώστε να μπορούν να εμφανίζονται σε όλα τα αγωνιστικά γεγονότα με ομοιόμορφη εμφάνιση, κάτι που αποτελεί μεγάλη πρωτοτυπία για ερασιτέχνες δρομείς.

Ο Σ.Δ.Υ.Ρ., ο μοναδικός ερασιτεχνικός σύλλογος δρομέων στο Ρέθυμνο, συμπληρώνει ήδη πάνω από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και, μην έχοντας άλλα έσοδα εκτός της ετήσιας συνδρομής των μελών του, νιώθει τη μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Νίκο Πενθερουδάκη για τη σημαντική χορηγία του. Που δίνει τη δυνατότητα σε όλη τη ρεθεμνιώτικη κοινωνία να έρθει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Δέσμευση του Σ.Δ.Υ.Ρ. αποτελεί η συνεχής και απρόσκοπτη προσπάθεια ένταξης ολοένα και περισσότερων Ρεθεμνιωτών στην κοινωνία του ερασιτεχνικού δρομικού αθλητισμού. Αλλά και των ιδανικών της ευγενούς άμιλλας και του συναγωνισμού για μια καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία-χορηγός του άξιου Ρεθεμνιώτη Νίκου Πενθερουδάκη, την επωνυμία της οποίας θα φέρουν στο εξής πάνω στις επίσημες εμφανίσεις τους οι αθλητές του Σ.Δ.Υ.Ρ., παράγει και εμπορεύεται ελαιόλαδο, μέλι, ξηρούς καρπούς και άλλα αγροτικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Παράλληλα, ειδικεύεται στην καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία και συσκευασία αρωματικών βοτάνων και αφεψημάτων. Αποτελεί, με άλλα λόγια, οικονομικό πνεύμονα της ρεθεμνιώτικης υπαίθρου συμβάλλοντας έμπρακτα στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Ο Σ.Δ.Υ.Ρ. και τα μέλη του ευχαριστούν από καρδιάς την οικογένεια του κ. Νίκου Πενθερουδάκη.

 

Ο κ.Ν.Πενθερουδάκης με το Δημαρχο Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του ΣΔΥΡ στην οποία ο κ.Ν.Πενθερουδακης βραβεύτηκε απο το συλλογο για την προσφορά του στον Ρεθεμνιώτικο ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap