Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκλογές; Λες και δε μας φτάνουν όλα τα άλλα…

Δημοσιεύτηκε

στις

εκλογές
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ήθελα να αναφερθώ στο θέμα εδώ και κάμποσες μέρες αλλά το αμελούσα, ίσως γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει.

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Αναφέρομαι στις φήμες για εκλογές αγαπητοί μου συμπολίτες. Η φημολογία το προηγούμενο διάστημα είχε φουντώσει και κάποιες πηγές μου ανέφεραν το ίδιο και για να σας πω την αλήθεια με είχαν αγχώσει. 

Πάτε καλά βρε παιδιά, τι εκλογές; Το δικαιολογούσαν λέγοντας πως το πρόβλημα από την πανδημία είναι στην αρχή και τώρα θα αρχίσει να αποτυπώνεται στην πραγματική οικονομία. Και τι με αυτό; Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από τις εκλογές. Και μπορεί να έχουν ανατραπεί πολλά από τις προθέσεις και όσα ήθελε να κάνει η κυβέρνηση, αλλά κανείς που να σκέφτεται λογικά δε θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για το ότι κάνει άλλα από αυτά που λέει. 

Σύμφωνα με κάποιους ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί υπέρ του λόγω της αντίδρασης στην πανδημία και να έχει νωπή εντολή για να πάρει κάποια σκληρά μέτρα που μάλλον θα απαιτηθούν τους επόμενους μήνες. Να έχει και περισσότερο χρόνο ώστε να… επουλώσει τη φθορά που θα έχει από τα λουκέτα και την αύξηση της ανεργίας.

Και είναι λόγος αυτός να πάμε σε εκλογές που μάλλον θα είναι και διπλές; Να φεσωθεί δηλαδή ο λαός άλλο ένα έξοδο, για να κερδίσει μερικούς μήνες η κυβέρνηση; Ευτυχώς που ο Πρωθυπουργός το διέψευσε και ελπίζω να τηρήσει τα λεγόμενά του. Οι εκλογές είναι άχρηστες και δεν πρέπει να συνδέονται με τις δημοσκοπήσεις. 

Αυτό που επείγει είναι η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας και να κρατηθεί η χώρα όρθια. Να στηριχθούν οι εργαζόμενοι και να ετοιμαστεί η κυβέρνηση και για νέο πακέτο, γιατί μάλλον οι αναταράξεις δε τελειώνουν εδώ… 

Την καλησπέρα μας 

εκλογές
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap