Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Κόντρα Μαρινάκη-Νίνου: Ποιον βλέπουν νικητή οι στοιχηματικές εταιρείες;

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρινάκης Νίνος


Σε μερικά 24ωρα οι πολίτες του Ρεθύμνου θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν την ψήφο τους και να αναδείξουν τον επόμενο Δήμαρχο Ρεθύμνης.

Η κόντρα του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Γιώργη Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνο, έβγαλε νικητή τον πρώτο, με το συνδυασμό της «Νέας Αντίληψης» να συγκεντρώνει το 44,25 % (11.566 ψήφοι – 15 έδρες) και τον αντίστοιχο «Ρέθυμνο Αξίζεις» το 41,20 % (10.768 ψήφοι – 13 έδρες).

Πλέον, οι διεργασίες έχουν κορυφωθεί και οι δύο μονομάχοι προσπαθούν τόσο να συσπειρώσουν του ψηφοφόρους που τους προτίμησαν την προηγούμενη Κυριακή, όσο και να προσεγγίσουν τα τμήματα εκείνα της εκλογικής δεξαμενής που είχαν στραφεί στους κ.κ. Κρεβετζάκη, Βουρβαχάκη και Μανουσογιάννη.

 

Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες;

Στο χορό των προβλέψεων έχουν μπει, όπως γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, και κάποιες από τις γνωστές στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες, δίνουν τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες τους να ποντάρουν στο ενδεχόμενο εκλογικής νίκης για τον υποψήφιο της αρεσκείας τους και η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις που δίνουν δεν προκύπτουν αβίαστα ούτε ελαφρά τη καρδία.

Βασίζονται σε ρεαλιστικές πιθανότητες και σε δεδομένη πληροφόρηση, χρίζοντας με αυτόν τον τρόπο φαβορί και αουτσάιντερ, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα της έκπληξης).

Είναι χαρακτηριστικό πως στην αρχή της εβδομάδας, η δημοφιλής στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr, έδινε στους δύο υποψηφίους τις εξής αποδόσεις νίκης:

Μαρινάκης: 1,70
Νίνος: 2,10

Ο αέρας του φαβορί του κυρίου Μαρινάκη, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο τα επόμενα 24ωρα και είναι χαρακτηριστικό πως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (Παρασκευή, 10:10 π.μ), οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις αυτές θα επιβεβαιωθούν και στην κάλπη.

Κυριακή κοντή γιορτή!

Μαρινάκης Νίνος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap