Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ο 100χρονος Γιώργος Αγγελιδάκης έδωσε την ψήφο του για την Κεντροαριστερά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ένας άνθρωπος που πλησιάζει τον έναν αιώνα ζωής και παραμένει γεμάτος ενέργεια και θέληση σε ό,τι τον ευχαριστεί και τον κρατάει δυνατό είναι ο γνωστός Ρεθυμνιώτης γιατρός Γιώργος Αγγελιδάκης! Τον συναντήσαμε λίγο μετά από τη συμμετοχή του στην εκλογή ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Ο Γιώργος Αγγελιδάκης παραμένει πολιτικά ενεργός ακόμη και στα 97 του χρόνια. Αυτό είναι κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα όσους τον συναντούν, ενώ ο σεβασμός που πολλοί άνθρωποι τρέφουν προς τον πρόσωπό του ολοένα και μεγαλώνει.

 

Ο Γιώργος Αγγελιδάκης κουβαλάει τη σοφία πολλών ετών, αφού σπούδασε ιατρική κατά την περίοδο της Κατοχής. Αυτό και μόνο δηλώνει κάποια από τα όσα έχει συναντήσει στη ζωή μέσα από εμπειρίες χρόνων.

Όμως τα χρόνια δεν τον έχουν λυγίσει! Κάθε άλλο!

Τόσο μάλιστα, ώστε να μην επιλέξει την αποχή από τα κοινά, ακόμη και σε αυτή την ηλικία. Υποβασταζόμενος από φίλους του, νέους και πιο ηλικιωμένους, έδωσε τη δική του ψήφο στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, χωρίς να μας αποκαλύψει την προτίμησή του.

Kαι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι το παράδειγμα για τον καθένα που τον συναντά, ιδίως για τις μικρότερες ηλικίες που δεν ασχολούνται συνήθως στο ελάχιστο με την πολιτική…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap