Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Υπερσύγχρονο 4Χ4 Ασθενοφόρο αποκτούν τα Ανώγεια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική εκδήλωση για Ανώγεια. Στο Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου τους αποκτήματος. Ενός οχήματος που ακούγεται σαν βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Αφού το 4Χ4 Ασθενοφόρο θα δώσει άλλες δυνατότητες πρόληψης για την περιοχή!

Το όχημα είναι μια δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμος Ανωγείων και ο Τομέας ΕΚΑΒ Ανωγείων θα παραλάβουν το ασθενοφόρο από τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος Ιωάννη Ζερβάκη. Παρών θα είναι και ο υπουργός Υγείας Ανδρέα Ξανθού καθώς και ο αναπληρωτής υπουργούς Υγείας Παύλος Πολάκης, όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά.

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος για 4Χ4 Ασθενοφόρο

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, η εφεξής παρουσία ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων όχι μόνο του συγκεκριμένου δήμου αλλά και της ευρύτερης ορεινής περιοχής του Μυλοποτάμου που για χρόνια ερχόντουσαν αντιμέτωποι με την αγωνία της εξέλιξης της υγείας κάθε τραυματία ή ασθενή πολίτη, ο οποίος έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο να φτάσει από άλλη περιοχή (Πέραμα ή Ρέθυμνο) ή ο οποίος μεταφερόταν από τους ίδιους τους κατοίκους στα νοσοκομεία Ρεθύμνου ή Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap