Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα η Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την τουριστική σεζόν – Προβληματισμός για τη ρωσική αγορά

Με τιμές για όλα τα βαλάντια, ξενοδοχεία μικρά και μεγάλα στην Κρήτη, διοργανώνουν εορταστικά τριήμερα για το Πάσχα. Όπως είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Δημήτρης Κουμπαράκης, το Πάσχα φέτος “πέφτει” νωρίς, επομένως οι ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν ανοίξει είναι λίγες στον αριθμό.

Επιβεβαίωσε την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τα εορταστικά τριήμερα σε κάποιο ξενοδοχείο, τονίζοντας ότι έστω και τώρα μπορεί κάποιος να βρει διαθέσιμα δωμάτια, έστω και όχι στις προνομιακές τιμές που διατίθεντο αρκετό καιρό νωρίτερα. “Καταγράφεται ένα ρεύμα από τα αστικά κέντρα προς την Κρήτη, που και φέτος πρωτοστατεί ως δημοφιλής προορισμός” – ανέφερε ο κ.Κουμπαράκης, επισημαίνοντας όμως ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας, ένα μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών προς την Κρήτη, κατευθύνονται σε συγγενικά σπίτια ‘η σε εξοχικά φίλων.

Επισήμανε, πάντως ότι οι τιμές στα ξενοδοχεία κυμαίνονται από 30 ευρώ το άτομο σε κάποιο μικρό ξενοδοχείο και μπορεί να φθάσουν ως και τα 200 ευρώ, ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη σεζόν – Προβληματισμός για τη ρωσική αγορά

Αισιόδοξα μηνύματα για την τουριστική σεζόν μετέφερε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος των Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης, Δημήτρης Κουμπαράκης, αναφέροντας πως η ροή των κρατήσεων είναι αυξημένη και η Κρήτη παραμένει κορυφαίος προορισμός. “Τα slots στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι αυξημένα κατά 1,5%, αλλά το ζητούμενο είναι, τα αεροπλάνα να έρχονται γεμάτα” – τόνισε ο ίδιος.

Προβληματισμό εξέφρασε, όμως, για τη ρωσική αγορά, καθώς η γειτονική Τουρκία έχει “ανοίξει” ξανά, και αποτελεί ελκυστική επιλογή για τους Ρώσους, ιδίως με δεδομένο ότι ταξιδεύουν ως εκεί χωρίς visa, ενώ για την Ελλάδα η έκδοση visa παραμένει υποχρεωτική για τους Ρώσους και αποτελεί μια χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap