Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ένα γαμήλιο βίντεο γεμάτο Κρήτη, χαμόγελα και έρωτα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ο Άλεξ και η Αλεξάντρα είναι ένα ακόμη ζευγάρι τουριστών από το εξωτερικό, οι οποίοι ερωτεύτηκαν την Κρήτη όσο κανένα άλλο μέρος και επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί πριν από μερικά χρόνια που απολαμβάναν ανέμελοι τις διακοπές τους στο νησί. Με καλεσμένους τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους, έκαναν πραγματικότητα εικόνες που μοιάζουν παραμυθένιες και όλοι θα ήθελαν να ζήσουν σε τέτοιες στιγμές της ζωής τους. Το σύνολο αυτών των εικόνων έγινε ένα σούπερ γαμήλιο βίντεο που ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε τόσα άλλα που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

Δεν γίνεται να μην ζηλέψει κανείς από τις ιδιαίτερα ρομαντικές και συγκινιτικές στιγμές που καταγράφονται στο εξαιρετικό γαμήλιο βίντεο που είναι γεμάτο από εικόνες Κρήτης, αμέτρητα χαμόγελα και στιγμές απόλαυσης της ξεχωριστής ημέρας του γάμου.

Ξεχωρίζει βεβαίως και το κινηματογραφικό ταλέντου του παραγωγού που αποτύπωσε με απόλυτο τρόπο όλες εκείνες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που  συνθέτουν μια ημέρα μαγική τόσο για το ζευγάρι όσο και όσους βρέθηκαν στην Κρήτη για την τελετή και φυσικά το γλέντι που ακολούθησε…

Δείτε το υπέροχο βίντεο και ζηλέψτε τις μοναδικές στιγμές όσο και εμείς:

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap