Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί το ηλικιωμένο ζευγάρι που χορεύει θρακιώτικα με «Πι» | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

ηλικιωμενοι χορευουν

Συγκίνησε το ηλικιωμένο ζευγάρι που χόρεψε υποδειγματικά θρακιώτικους χορούς με το «Πι» σε εκδήλωση κοπής πίτας στην Αλεξανδρούπολη.

Οταν το λέει η καρδιά σου και το θέλει η ψυχή σου δεν υπολογίζεις ούτε την ηλικία, ούτε προβλήματα υγείας όσο σοβαρά κι’ αν είναι.

Σηκώνεσαι και χορεύεις τους ρυθμούς της νιότης σου και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας ακόμα και περιπατητήρα, το γνωστό «Πι».

Συγκίνησε, χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων που χόρεψε θρακιώτικους σκοπούς (φωτογραφία, επάνω, και βίντεο, κάτω) στην κοπή της πίτας του Σταυρίδειου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Αγιος Κυπριανός» της μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Ο άνδρας, μάλιστα, παρ’ ότι χρησιμοποιεί περιπατητήρα όχι μόνο χόρεψε μ’ όλη την καρδιά και την ψυχή του, αλλά χτύπησε και το πόδι σέρνοντας τον χορό, με την παραδοσιακή ορχήστρα να παίζει τον ζωναράδικο.

Μακάρι το κουράγιο, την καρδιά, την ψυχή και την διάθεσή τους να έχουμε όλοι μας. Να είναι γεροί, υγιείς, παράδειγμα προς μίμηση.

«Να είναι πάντα γεροί»

Το βίντεο που ακολουθεί με το αξιοθαύμαστο ζευγάρι αναρτήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Facebook, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα:

«Συγκίνησε και χειροκροτήθηκε χθες το ζευγάρι των ηλικιωμένων που χόρεψαν θρακιώτικα στην κοπή πίτας του Σταυρίδειου Εκκλησιαστικού Ίδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων “Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ” της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Να είναι πάντα γεροί και να μας εμπνέουν!».

Πηγή: in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ