Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας σε Μενίδι, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι, στο Μενίδι στα Άνω Λιόσια και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής, την ώρα που βράζει η οργή στις κοινότητες των Ρομά για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από πυροβολισμό αστυνομικού.

Στη Δυτική Αττική αλλά και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες οργισμένες διαμαρτυρίες ενώ έχουν σημειωθεί επεισόδια με φωτιές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την αστυνομία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο που διατρέχει την πόλη έχει διακοπεί από το ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη, στη συμβολή της Παναγίας Γρηγορούσας με την οδό Κρυστάλλη, όπου δυνάμεις ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ασφάλεια, drones, αύρες, κλούβες αλλά και Πυροσβεστικά οχήματα έχουν, κατά πληροφορίες, μπει ακόμα στα γύρω στενά.

Δείτε φωτογραφίες του in.gr από το Ζεφύρι

  

Επεισοδιακή νύχτα στον Ασπρόπυργο

Φωτιά σε κατάστημα ελαστικών επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η πυρκαγιά λόγω των υλικών έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Νωρίτερα σύμφωνα με την Αστυνομία στη συγκεκριμένη επιχείρηση έγινε διάρρηξη με τους δράστες να αφαιρούν μεγάλο αριθμό ελαστικών. Η κλοπή έγινε αντιληπτή περίπου τις 9 το βράδυ από τους υπεύθυνους του καταστήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Η διάρρηξη και η πυρκαγιά που ακολούθησε ενδέχεται να έχουν σχέση με την ένταση και τα επεισόδια που προκαλούν ομάδες Ρομά διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στο κεφάλι από σφαίρα αστυνομικού.

Μήνυμα 112

Στην ενεργοποίηση επείγουσας ειδοποίησης μέσω του 112 προχώρησε στις 23.40 η Πολιτική Προστασία λόγω των τοξικών καπνών από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Στην «εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση» που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχές αναφέρονται τα εξής:

«Αν βρίσκεστε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ