Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: «Ψάχνουμε την 24χρονη Αναστασία» – Βρέθηκαν νεκρές δίδυμες και η ξαδέλφη τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρατώντας μια φωτογραφία στα χέρια του της νεαρής Αναστασίας που αγνοείται μετά από το πολύνεκρο δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ο πατέρας ενός αγοριού που ψάχνει την φίλη του, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει που βρίσκεται το κορίτσι.

Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επέβαινε στο τρίτο βαγόνι του τρένου και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκεται.

Έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας απευθύνει έκκληση για πληροφορίες: «όποιος ήταν μαζί της και έχει νέα να ενημερώσει τις Αρχές» είπε στους δημοσιογράφους απεγνωσμένος.

Όπως αναφέρει, η 24χρονη δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της, οι οποίοι ταξιδεύουν από την Πάφο για να φτάσουν στη Λάρισα. 

 

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά, θα σε πάρω όταν φτάσουμε»

Μάλιστα, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε 23χρονος στη μητέρα του, στην οποία είπε: «Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις….».

Στη συνέχεια, η γραμμή κόπηκε και από τότε τον αναζητούν, αφού δεν υπάρχει ούτε στις λίστες με τους νεκρούς αλλά ούτε και στα άτομα που έχουν διασωθεί μέχρι τώρα.

Νεκρές δίδυμες και οι ξαδέλφη τους

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Τέμπη: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια πριν την τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ